Bestuur
Ondersteuning
Privacyverklaring.

Welke gegevens verzamelen wij en wat doen wij met die gegevens?

Zanggroep Stella Nova verzamelt van de leden en de dirigente: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum. Deze gegevens worden op een ledenlijst geplaatst die zichtbaar is op de ledenpagina op de website (alleen toegankelijk via een persoonlijk wachtwoord voor leden), zodat deze onderling kunnen communiceren en bijvoorbeeld kunnen carpoolen naar de repetitie.

Het e-mailadres wordt gebruikt om informatie door te geven of om leden op de hoogte te brengen van of afspraken te maken.

Er is een WhatsAppgroep gemaakt van alle leden met een WhatsApp account om leden snel te informeren over zaken zoals een repetitie die niet doorgaat of ergens anders wordt gehouden.

De geboortedatum en de woonplaats zijn nodig bij subsidie aanvragen omdat subsidiegevers soms meer subsidie geven aan koren met oudere leden en leden die in de gemeente wonen.
Deze subsidiegevers krijgen geen andere gegevens van de leden, dus kunnen ze die niet herleiden naar personen. Behalve dan van bestuursleden omdat die met naam, adres en telefoonnummer een subsidieaanvraag in moeten dienen.

De namen en adressen van bestuursleden staan ook op het uittreksel van de KvK.

Zanggroep Stella Nova verzamelt van de vrienden van de zanggroep ook: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum. De naam wordt vermeld op de website. De overige gegevens worden uitsluitend gebruikt om hun te benaderen voor een uitnodiging of een presentje. Zanggroep Stella Nova verzamelt van hun Sponsors ook: naam, adres, telefoonnummer
en e-mailadres. Deze gegevens worden gebruikt om reclame te maken via, de website, facebookpagina of tijdens uitvoeringen, optredens en bijeenkomsten.

Ten behoeve van concerten worden mensen die een kaartje willen kopen gevraagd om hun e-mailadres. Dit adres wordt uitsluitend gebruikt om het kaartje toe te sturen. Als ze geen e-mailadres hebben, wordt een postadres gevraagd. Ook dit adres wordt uitsluitend gebruikt om het kaartje toe te sturen.

Zanggroep Stella Nova heeft een Facebookaccount maar gebruikt geen pixel om mensen te volgen. Ook heeft Zanggroep Stella Nova een website, maar daar kunnen niet-leden niet inloggen.

Soms wordt er een groepsfoto gemaakt van alle koorleden. Deze foto wordt gebruikt bij ledenwerving, promotie van het koor of promotie van een concert. Bijvoorbeeld bij een bericht in de krant of op een flyer of in een programmaboekje. Ook wordt deze foto geplaatst op de website, waar ook losse foto’s van leden staan. De foto’s kunnen ook via Facebook worden verspreid.

Er kunnen soms geluidsopnamen worden gemaakt. Deze kunnen worden gebruikt om op de website te zetten.

De bewaartermijn van de ledenlijst, vriendenlijst of sponsorlijs is tot er een nieuwe wordt gemaakt, naar aanleiding van een nieuw lid/vriend/sponsor of een vertrokken lid/vriend/sponsor.
De oude lijst wordt dan overschreven.


Home Over ons Bestuur Zingen Agenda Steun ons Wist je dat Contact Inloggen