Sponsors,

Zingen is sporten
We sporten om een betere conditie te krijgen, meer lucht. Tijdens het sporten kan je jouw hoofd leegmaken. Sporten in een team is gezellig en vergroot de teamspirit. Het gezellige drankje achteraf vergroot je sociale netwerk.

Vergelijk dat eens met zingen, in bijvoorbeeld een koor. Je krijgt door de diepe buikademhaling een betere conditie en meer lucht. Je kunt heerlijk je hoofd leegmaken terwijl je zingt. En samen zingen is een hele sociale bezigheid waarin teamspirit zeker aanwezig is. Een drankje achteraf is ook zo geregeld.

Nu denk je misschien dat je tijdens het sporten echt met je lijf bezig bent. En ja, tijdens het zingen zal je vast minder zweten. Maar je bent wel met je lijf bezig. Ademsteun, het aanspannen van spieren en je conditie tellen allemaal mee. En gaan jullie, als koor, ook nog eens gezellig meebewegen met de muziek, dan is het plaatje helemaal compleet! (online muziek academie)

Zoals een professionele sportclub niet zonder sponsors functioneert, kan Zanggroep Stella Nova ook niet zonder.
Wij zijn dan ook op zoek naar diverse bedrijven die een financiƫle steun willen bieden voor de activiteiten die wij ondernemen.

Uw bijdrage geeft ons mede de mogelijkheid, de ambitie van Zanggroep Stella Nova, uitgroeien tot een kwalitatief hoogstaand amateurkoor, te verwezenlijken en dit uit te dragen door het organiseren van concerten en uitvoeringen. En om deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het muzikale, culturele en sociale leven in Etten-Leur.

Kortom, uw bijdrage is onmisbaar!

Wat krijgt U er voor terug?

Sowieso gaan we ons allereerste concert organiseren, exclusief voor eenieder die ons steunt of gesteund heeft.
Daarnaast wordt Uw bedrijf uiteraard vermeld op de sponsorpagina op onze website.

Verder bieden wij U een passende tegenprestatie afhankelijk van de hoogte van de bijdrage waarmee U onze zanggroep steunt.
Dit kan variƫren van: advertentieruimte en -mogelijkheden op de website, facebookpagina en eventueel programmaboekje. Korting of gratis entree per concert, eventueel gereserveerde plaatsen bij optredens. Uw firmanaam op de affiches, flyers en of concertprogramma. VIP-arrangement bij concerten. Uw bedrijf vermeld in het infobulletin dat verzonden wordt naar de leden.

Geven is meer dan geld alleen!
Ook sponsoring in natura, door bijvoorbeeld programmaboekjes drukken, bloemen of andere podiumaankleding te verzorgen of attenties voor gasten te geven is een mogelijkheid en zeer welkom.

Belangstelling?  Staat Uw logo binnenkort op onze website?

Voor uitgebreide informatie over sponsoring kunt U  contact opnemen met Machiel Hermes.
Via e-mail contact@zanggroepstellanova.nl of telefonisch 06-42401703.
Informatie over onze sponsoring wordt U dan zo spoedig mogelijk toegezonden.
Vrienden
Steun ons
 
Home Over ons Bestuur Zingen Agenda Steun ons Wist je dat Contact Inloggen